Aansluiten TV's

Home / Aansluiten TV's

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een LCD of Plasma TV, een digitale decoder, opname apparatuur  en vaak ook nog eens een Home Cinema set. Met al deze apparaten zou u thuis het bioscoop gevoel kunnen creëren.

Ook u wilt graag een nieuwe TV kopen maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe groot moet ik het scherm zijn, welk merk is goed, moet ik een LCD of een Plasma scherm kopen.  Welk type moet ik nemen,  Platform Computerhulp kan met u meedenken om de voor u meest geschikte apparatuur aan te schaffen.  Wij komen bij u thuis en bekijken de ruimte waar u de TV wil plaatsen. Stap voor stap overleggen wij met u wat voor geschikt zou kunnen zijn.

Geheel onafhankelijk zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing. Platform Computerhulp kan u tevens een TV leveren tegen een aantrekkelijke prijs

U heeft al een TV aangeschaft maar deze zal nog moeten worden aangesloten en u heeft geen idee hoe dit moet.  De handleiding staat vol onbegrijpelijke termen en is soms ook nog eens in een buitenlandse taal.

Met het aansluiten van de tv, zenders programmeren, uitleggen hoe u programma’s kan opnemen, Platform Computerhulp helpt u graag met de aansluiting en het uitleggen hoe u de apparatuur moet bedienen.

Kortom wij kunnen u helpen met:

→ het aansluiten van de verschillende digitale apparaten;

→ het gebruik van de afstandsbediening;

→ het instellen van de voorkeurskanalen;

→ het aansluiten van de harddiskrecorder;

→ het kiezen tussen verschillende abonnementen en apparatuur;

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken met Platform Computerhulp.

Wall-of-TVs