Prive data beveiligen

Home / Beveiliging / Prive data beveiligen

Als het gaat om virussen, aanvallen via internet, diefstal van identiteit of criminelen die proberen uw bank- of creditcardgegevens te stelen, zonder goede beveiliging zijn uw systemen en uw data kwetsbaar.

Hoe kan ik mijn data beveiligen?

Beveilig uw netwerk

Beveilig alle computers en laptops in uw netwerk. Zo bent u in staat om eventuele geïnfecteerde computers te lokaliseren. Ook een draadloos netwerk moet goed beveiligd zijn. Pas het standaard wachtwoord op de router aan in een persoonlijk wachtwoord. Zo wordt het hackers een stuk moeilijker gemaakt.

Houd het besturingssysteem up-to-date

Bij nagenoeg alle besturingssystemen kunt u beveiligingsupdates downloaden en installeren. Deze updates beperken het risico op inbraak in uw computer.

Gebruik een betrouwbaar beveiligingspakket

Platform Computerhulp kan u een compleet en betrouwbaar beveiligingspakket leveren. Dit pakket beschermt uw computers(s), laptops, uw netwerk en voorkomt dat u last krijgt van virussen, spyware, spam en internetcriminaliteit.

Dit pakket wordt automatisch voorzien van de juiste updates zodat ook de allernieuwste virussen bestreden kunnen worden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bedreigingen die via internet op u afkomen.

Virus op je computer?

Het pakket wat Platform Computerhulp u kan leveren, beveiligt uw computer optimaal tegen:

  • Virussen;
  • Spyware;
  • Spam;
  • Hackers;
  • Internetcriminaliteit. (u kunt dus veilig internetbankieren en online betalen);
  • De nieuwste bedreigingen (door automatische updates).

Platform Computerhulp kan u voor een klein bedrag per jaar ook een beveiliging leveren voor uw smartphone of tablet.

Wilt u meer weten over de optimale bescherming voor uw systemen maak dan vrijblijvend een afspraak met Platform Computerhulp.