Wifi-netwerk aanleggen

Home / Netwerk / Wifi-netwerk aanleggen

U wilt graag thuis een draadloos netwerk gebruiken, maar u heeft geen idee hoe u dit voor elkaar krijgt? Met uw computer, laptop of smartphone draadloos het internet op gaan is natuurlijk vanzelfsprekend, maar het opzetten van draadloos internet en een netwerk kan lastiger zijn dan u denkt. Wij zitten soms ook nog wel eens met onze handen in het haar.

Moeilijke handleiding?

Soms lukt het bijvoorbeeld niet om een draadloos netwerk te installeren omdat de handleiding bol staat van technische termen, of omdat de aan te sluiten apparatuur niet mee wil werken.

Platform Computerhulp helpt u uit de brand om uw wifi thuis te installeren. U belt ons en wij komen vrijblijvend op de afgesproken tijd bij u langs om te inventariseren welke wensen u heeft voor een draadloos netwerk. Omdat wij ruime ervaring hebben met de aanleg en configuratie van draadloze netwerken voor zowel particuliere klanten als bedrijven in Twente en daarbuiten, hebben wij snel door wat de beste oplossing voor u is.

Platform Computerhulp  gebruikt apparatuur van gerenommeerde merken, u krijgt altijd producten van de hoogste kwaliteit. Ook uw al aanwezige eigen apparatuur, mits niet zwaar verouderd, kan door ons worden aangesloten.

Oude computer met kabels

Draadloos netwerk beveiligen

Het is van essentieel belang dat uw draadloos netwerk goed beveiligd is tegen inbraken van buitenaf. Het is namelijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar met zijn stoeltje voor uw huis gaat zitten internetten. Platform Computerhulp is specialist in het beveiligen uw wifinetwerk.

Na afronding van het gesprek spreken wij met u een prijs af voor de werkzaamheden en eventueel benodigde apparatuur. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.