Computer/PC Installatie

Home / Reparatie / Computer/PC Installatie

Na een tijd raakt uw computer of laptop vol met onnodige programma's. Uw systeem wordt steeds trager; hierdoor verliest u veel tijd. Een Computer APK kan tijdelijk helpen, maar is niet altijd voldoende. De computer opnieuw installeren is in dat geval een uitkomst.

Uw computer weer snel en veilig?

Door een schone installatie met de nieuwste updates wordt uw computer of laptop weer snel en veilig. Omdat bij Platform Computerhulp uw computer volledig wordt voorzien van een schone installatie zijn ook alle eventuele virussen en spyware van uw computer verwijderd.

U maakt waarschijnlijk dagelijks gebruik van uw computer of laptop? Het is daarom belangrijk dat een (her)installatie snel en deskundig wordt uitgevoerd. Platform Computerhulp kan uw computer snel opnieuw voor u (her)installeren.

Voordat uw computer wordt voorzien van een (her)installatie worden uw persoonlijke bestanden in een back-up opgeslagen. Op deze manier worden uw foto’s, video’s, documenten en e-mails veiliggesteld. Nadat uw computer opnieuw is geïnstalleerd, worden de bestanden weer teruggeplaatst op hun oorspronkelijke plek. 

Wij zorgen voor:

  • (Her)installatie van Windows;
  • Aansluiting op internet;
  • (Her)installatie van eventuele software zoals bijvoorbeeld Microsoft Office;
  • Aansluiting van uw printer;
  • Installatie van beveiliging voor uw computer.

Platform Computerhulp werkt uitsluitend met originele software met de daarbij horende licenties.

Virusscanner

Nu uw computer weer helemaal opnieuw is geïnstalleerd, mag een goede virusscanner niet ontbreken. Platform Computerhulp kan u één van de beste virusscanners van dit moment leveren. Voor een klein bedrag per jaar bent u zo verzekerd van een optimale beveiliging.

computerhulp installatie