Zakelijk wifinetwerk aanleggen

Home / Netwerk / Zakelijk wifinetwerk aanleggen

Bent u die lelijke kabels ook zo zat? U zou er soms bijna over struikelen. In uw moderne kantoor wilt u het liefst zo min mogelijk met kabels werken toch?

Een draadloos wifi-netwerk is de oplossing om van die nare kabels af te komen. Het is daarnaast de mogelijkheid om draadloos gebruik te maken van zowel internet als het interne netwerk. En u kunt uw klanten eindelijk toegang geven tot internet via een gastennetwerk. Uiteraard hoeft dit gastennetwerk niet in contact te staan met uw interne bedrijfsnetwerk.

Waarom wifi van Platform Computerhulp?

Wij installeren één wifi-netwerk binnen uw bedrijf, zodat waar u zich ook op de locatie bevindt - ook als u meerdere locaties voorziet van wifi - u altijd met hetzelfde netwerk verbinding maakt. Met deze techniek kunt u zich overal op de locatie bevinden, zonder dat u de verbinding met het draadloos netwerk verliest.

Het is van essentieel belang dat uw draadloos netwerk goed beveiligd is tegen inbraken van buitenaf. Platform Computerhulp is specialist op het gebied van het beveiligen van wifi-netwerken.

Hoe werkt Platform Computerhulp?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te bespreken waar in uw bedrijf wifi gewenst is. Dit kan zowel binnen als buiten op het terrein zijn. Om te kijken hoeveel wifi-punten er nodig zijn, maken wij gebruik van testapparatuur. 

Wij overleggen met u hoe het wifi-netwerk eruit moet komen te zien. Wilt u alleen een bedrijfsnetwerk, of wilt u ook een gastennetwerk? Als alles besproken is, krijgt u van ons een uitgebreide offerte waarin al uw wensen zijn opgenomen.

Kantoorruimte met computers