Computer APK

Home / Reparatie / Computer APK

Uw computer of laptop heeft bijna 5 minuten nodig om op te starten en als u dan eindelijk uw mailprogramma kunt openen loopt de hele boel vast. Bah, elke dag weer dezelfde frustratie. Misschien wordt het eens tijd voor een APK-keuring van uw computer of laptop?

Bijna iedereen heeft een internetaansluiting in huis en onbeperkt ‘online’ zijn is tegenwoordig normaal. U kunt de hele dag muziek, films en programma’s downloaden en vanalles online kijken. 

Sporen op uw computer

Al deze activiteiten hebben echter als consequentie dat ze sporen achterlaten op uw computer, vaak in de vorm van cookies. Cookies zijn soms vervelend, maar meestal niet schadelijk. Dat zijn spyware, spamware en virussen wel.

Wij van Platform Computerhulp kijken graag uw computer of laptop na of er geen fouten in de software of hardware zitten. Vaak is het achterstallig onderhoud dat er voor zorgt dat uw computer minder vlot loopt dan hij zou moeten doen. 

Wat doen wij om uw computer weer soepel te laten lopen?

  • Opschonen van de computer of laptop;
  • Scannen op en verwijderen van virussen of spyware;
  • Wissen van overbodige software en bestanden;
  • Defragmenteren van de harde schijf;
  • Installatie van systeemupdates.

Software en hardware controleren

Veel virussen maken graag misbruik van lekken in verouderde programma’s. Wij controleren de software op uw pc op belangrijke punten. Ook bekijken wij de hardware grondig. Stofophoping wordt bijvoorbeeld verwijderd.  

Uw computer of laptop  sneller maken, voorkomt een hoop frustratie en scheelt u bovendien tijd. Ons advies is om uw computer of laptop minimaal een keer per jaar te laten nakijken.

Computer APK

Platform Computerhulp heeft hiervoor de 'Computer APK' bedacht. Dankzij de APK gaat uw computer of laptop langer mee en bent u uiteindelijk voordeliger uit.

Ook uw pc verdient een APK, net als uw auto!

Melding schadelijke software