Zakelijke data beveiligen

Home / Beveiliging / Zakelijke data beveiligen

Een bedrijf draait op informatie en veel hiervan is vertrouwelijk.Netwerkbeveiliging is daarom voor elk bedrijf een belangrijk aandachtspunt. Denk daarbij aan het beschermen van computers, laptops en servers tegen virussen. Maar ook het beschermen van bedrijfsdata en er voor zorgen dat werknemers op een veilige manier toegang krijgen tot de bedrijfsapplicaties is onderdeel van een integraal beveiligingsplan. 

Een goede netwerkbeveiliging is voor elk bedrijf van essentieel belang. Het geeft werknemers een omgeving om optimaal en veilig te kunnen functioneren.

U wilt  virussen, hackers en phishing buiten de deur houden. Wilt u er zeker van zijn dat uw belangrijke bedrijfsgegevens goed beschermd zijn? 

Antivirussoftware

Platform Computerhulp levert antivirussoftware. Deze software zorgt ervoor dat schadelijke software zoals virussen en wormen worden opgespoord. Het programma onderneemt actie om deze te verwijderen of onschadelijk te maken. U kunt uw computer beschermen tegen virussen door deze antivirussoftware te gebruiken.

Om de laatste virussen te voorkomen moet u uw antivirussoftware regelmatig bijwerken. U kunt de antivirussoftware zo instellen dat deze automatisch updates uitvoert.

Bedrijfsgegevens op straat?

Platform Computerhulp kan ervoor zorgen dat uw bedrijfsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen of dat uw netwerk wordt platgelegd door een virus of een hacker. Platform Computerhulp zorgt ervoor dat uw computersystemen permanent beveiligd zijn tegen bedreigingen, zowel van binnen uit als van buitenaf.

Computervirussen zijn softwareprogramma’s die de werking van uw computer, laptop of netwerk verstoren. Zij zijn in staat om  gegevens te registreren, te  beschadigen of zelfs te verwijderen. Ook kan een virus zich verspreiden naar andere computers, laptops of servers in uw netwerk.

Wilt u meer weten maak dan vrijblijvend een afspraak met Platform Computerhulp.

Bedrijfsdata op straat